Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation), ATELIER BOLERO S.R.L, societate cu sediul social în str. Drumul Potcoavei 120, bl. B, et.5, ap.25B, Voluntari, jud. Ilfov, având CUI RO 39638587, Nr. de ordine în registrul comerțului: J23/3374/2018, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail office@atelierbolero.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul operării în cele mai bune condiții a comenzilor plasate pe www.atelierbolero.ro cât și informării despre organizarea campaniilor promoționale, acțiuni de reclamă, marketing și publicitate.

Datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le vom prelucra sunt datele obținute direct de la dumneavoastră sau rezultate în urma prestării serviciilor de către atelierbolero.ro și includ următoarele categorii de date:

 • Detalii personale: nume; prenume
 • Detalii de contact, cum ar fi: adresă de domiciliu/reședință; număr de telefon mobil/fix; număr de fax; adresă de email.
 • Detalii de plată, cum ar fi: adresă de facturare; codul IBAN; numele şi prenumele titularului contului bancar (poate fi altul decât dumneavoastră daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru dumneavoastră);
 • Date referitoare la achiziții și interacțiunea cu noi, cum ar fi: evidențe ale interacțiunilor dumneavoastră cu noi; detalii referitoare la istoricul achizițiilor dumneavoastră de la noi.

Nu sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoștință a campaniilor promoționale, în scop de reclamă, pentru acțiuni de marketing și publicitate și pentru accesul la facilități suplimentare. Conform Legii EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation), beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă pe adresa de e-mail office@atelierbolero.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Magazinul www.atelierbolero.ro folosește criptare SSL pe toate paginile web unde se realizează plățile. Pentru a putea face cumpărături prin aceste servicii, trebuie sa utilizați un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidențialitatea datelor dumneavoastră personale.

Pentru protejarea informațiilor de comanda online, cardurile activate la sistemele antifraudă deținute sunt toate cele agreate de sistemul de plata euplatesc.ro.

In cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele euplatesc.ro, prin procesatorul de plăti euplatesc.ro, iar www.atelierbolero.ro  nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Pe scurt, drepturile dumneavoastră sunt următoarele:

 • Dreptul de acces la date. Aveți dreptul de a obține accesul la datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveți, de asemenea, dreptul de a obține de la noi informații cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.
 • Dreptul la rectificarea datelor. Aveți dreptul de a obține rectificarea inexactităților datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveți dreptul de a obține de la noi ștergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor. Aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul de a obiecta. Aveți dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a obține transferul către un alt operator al datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la retragerea consimțământului. În situațiile în care prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puțin la fel de ușor cum ne-ați acordat inițial consimțământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.
 • atelierbolero.ro se angajează să nu trimită SPAM (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Refuzul dvs. in privința furnizării informațiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.