Livrarea produselor se face prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri (Sunday Courier sau altul).

Ne rezervăm dreptul de a întârzia/refuza o livrare în cazul în care ați optat pentru plata on-line însă suma virată nu este evidențiata în conturile noastre până la termenul limită stabilit pentru vânzare.

Livrarea se face între orele 9.00-18.00, de luni până vineri, în aproximativ 1-7 zile lucrătoare de la plasarea și confirmarea (telefonica) cu succes a comenzii, la adresa specificată.  În cazul lipsei stocului fizic livrarea se face în maxim 20 zile lucrătoare, cu acordul explicit al clientului. După ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un e-mail cu toate detaliile (inclusiv numarul de urmărire al comenzii).

Costul de livrare:

Pentru comenzi și detalii se va comunica prin e-mail la adresa sales@atelierbolero.ro

Pentru situațiile în care transportatorul majorează tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț, fără o notificare prealabilă. Majorarea de preț întra în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării, cu excepția celor aflate în procesul de livrare.

Dacă nu livram produsele în termenul stabilit, aveți dreptul la rezoluțiunea contractului. În acest caz, vă vom rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului în decurs de cel mult 30 zile calendaristice de la data la care ne-ați comunicat decizia de terminare a contractului pentru motivul de mai sus, cu condiția ca decizia dvs. să ne parvină înainte de livrarea efectivă a produselor comandate.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terță desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de ATELIER BOLERO.

În cazul în care clientul solicită în scris sau telefonic, ulterior lansării comenzii, modificări asupra comenzii, termenul de livrare poate fi de 20 zile lucrătoare de la momentul ultimei intervenții pe comanda inițială.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării și a celor cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

După doua încercări de livrare nereușite, efectuate de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.