Noutăți

Dragile noastre prietene si viitoare prietene,

Dragile noastre prietene si viitoare prietene,

 Iata ca a venit si momentul pe care il asteptam de mult: lansarea primei noastre colectii si, odata cu aceasta, lansarea site-ului si a showroom-ului Atelier Bolero.

Multumim pe aceasta cale colaboratorilor nostri: Sebastian Moise (foto), Ioana Darie (model), Sorina Rusu (design grafic), Ramona Dinita (make-up), Soft Pepper (website) si tuturor celor care au participat intr-o forma sau alta la realizarea acestui vis.

Exista provocari mari in incercarea de a fi diferit si de a crea ceva de calitate insa, astazi, cea mai mare bucurie a noastra este ca am reusit sa va oferim produse premium care sa complimenteze perfect stilul vostru de viata dinamic si care sa va accentueze feminitatea. Am ales drumul greu pentru a ne asigura in fiecare moment ca experienta pe care o cream pentru voi este cu adevarat deosebita.

Veti descoperi ca nu suntem un brand de fast-fashion si nici nu incercam sa urmarim trendurile in goana dupa cifre. Atelier Bolero inseamna produse clasice, elegante si feminine de cea mai buna calitate. Este un brand construit de femei puternice pentru femei puternice.

Va invitam sa ne cunoasteti, sa probati produsele din prima noastra colectie si de ce nu…poate sa aflati ceva despre colectia de vara! Pentru ca stim ca sunteti ocupate si pentru a va putea oferi timpul si atentia noastra in  exclusivitate, va rugam sa ne sunati pentru a stabili impreuna o vizita!

Showroom: str. Teodosie Rudeanu 53, Sector 1, Bucuresti (0722.620.775)

Pana cand ne vom vedea, va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, paginile de Facebook si Instagram sau pe blog, unde veti gasi anunturi importante, recomandari legate de moda sau povesti despre noi si produsele noastre!

Ganduri bune,

Echipa Atelier Bolero