Identitatea Atelier Bolero o reprezintă fuziunea dintre calitatea materialelor și execuția impecabilă; eleganță și femininate reflectate în fiecare creație vestimentară.

Noblețe în spatele fiecărei cusături.

Povestea noastră

În urmă cu mult timp, două femei de succes, prietene de o viață, din pasiunea pentru croitorie și din nevoia de a purta altfel de haine au pus bazele unui vis. Ani mai târziu, ca prin minune, ele au întâlnit oameni speciali alături de care au transformat visul in realitate și au pus cap la cap brandul Atelier Bolero.

Astăzi, o echipa de 4 femei puternice și talentate, creează piese vestimentare de o calitate premium, cu un design original, care completează o ținută și o transformă. Realizează colecții întregi de piese versatile, confortabile, ce pot fi purtate în nenumărate combinații si situații.

Misiunea: Suntem mereu în căutarea perfecțiunii, de aceea în realizarea produselor noastre se depune un efort imens atât la nivel creativ cât și tehnic, pentru a vă oferi nu doar un obiect vestimentar, ci și o experiență unică.

Hainele au puterea de a schimba atitudinea, aşa că facem haine ușor de purtat și confortabile pe parcursul întregii zile, în care să vă simțiți nu doar elegante, feminine și puternice, dar și pline de încredere în sine!

Principiile după care ne ghidăm în fiecare moment sunt:

♦ Calitatea înainte de cantitate

♦ Originalitatea – nimic nu mai este nou, dar totul se poate reinterpreta

♦ Atentia la detalii – verificăm fiecare cusătura.

♦ Respectul pentru client – în viziunea noastră, construcția unei relatii durabile cu clientul începe încă de la alegerea materialelor și de la desenul produsului și se continuă dincolo de vânzare și livrare. Interacțiunea cu dvs. este o bucurie și o șansă de a ne adapta nevoilor dvs. în creațiile și colecțiile viitoare!

Sperăm să vă bucurați și să prețuiți produsele noastre la fel de mult ca noi.

Suntem încântate să vă cunoaștem și vă dorim cumpărături placute!

Echipa noastră

Anca - Co-Fondator

Ketty - Co-Fondator

Marina - Creație

Marci - Marketing &PR