1
SHIPPING
Where to ship it?
Coșul tău este în prezent gol.

Sub-total 0,00 lei
Total 0,00 lei
No product in this checkout page

Informațiile tale

Metodă de livrare

România

Informații de plată

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă procesa comanda, pentru a vă susține experiența pe tot acest site web și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

* 100% plată în siguranță *

100% Produse românești

100% Produse naturale

Livrare în max. 48 de ore

Coșul tău este în prezent gol.

Sub-total 0,00 lei
Total 0,00 lei

De ce să cumperi de la noi?

Ce spun clienții despre noi?

Violeta B.
Violeta B.
Read More
Coletul de la voi a venit a doua zi de la comandă 😊 și când l-am desfăcut...surpriză! În primul rând te lasă fără cuvinte ambalajul (eu nu am mai comandat haine de la un brand românesc care să vină in cutie), ai senzația că desfaci un cadou, iar fusta Eva este superbă! Îmi vine perfect, materialul este ușor de călcat și foarte plăcut la atingere, cusăturile perfecte! Ce să zic? M-am simțit specială, întreagă experiență mi-a făcut ziua frumoasă! Mulțumesc! Abia aștept să mai comand ceva!!!
Violeta G.
Violeta G.
Read More
Calitate! Acesta este cuvantul care defineste Atelier Bolero. Ambalate cu mare atentie intr o cutie eleganta, produsele sunt confectionate din materiale de calitate iar finisajele sunt impecabile!
Florentina P.
Florentina P.
Read More
Bună ziua, am primit azi bluzita, este fff frumoasa si de foarte bună calitate ! E măsura potrivita! Îmi place mult ! Felicitări pentru tot ce faceti! De la comanda, pana la bluza si pana la cutia în care sosește, totul este impecabil ! Felicitări! Sa va meargă extraordinar de bine pentru ca meritati !
Yolia D.
Yolia D.
Read More
Nici nu trebuie sa deschizi pachetul cu produsul comandat pt a realizat cat de multa atentie la detaliu se pune. Se observa si calitatea materialului.E placut la atingere dar in acelasi timp este foarte rezistent.Iar finisajul sunt impecabil!Recomand din toata inima!
Previous
Next
×

Cart